Elkészítés:
Egy nagy tálban keverjük össze a darált kekszet, porcukrot, kakaóport és vaníliás cukrot. Lassan adagolva annyi tejet adjunk hozzá, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Gyúrjuk össze alaposan. A kész tésztát két egyenlő részre osztjuk, majd félretesszük.
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és simára dolgozzuk.
Az egyik tésztadarabot kinyújtjuk egy enyhén kókuszreszelékkel megszórt folpackra. Erre kenjük a krém felét, egyenletesen eloszlatva.
A tésztát óvatosan, szorosan feltekerjük a folpack segítségével. A keksztekercset hűtőbe tesszük 3-5 órára, hogy jól összeálljon és könnyen szeletelhető legyen.
Hűtés után a tekercset felszeleteljük, és tálaljuk.
Ez az adag kb. 2 tekercset ad ki, amelyek szeletelve könnyen fogyaszthatók.
Krémes piskótaszelet recept: én így szeretem, mikor jó sok krém van benne