Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Először csináltam zsebes karajt és nagyszerű lett – íme a recept

Először csináltam zsebes karajt és nagyszerű lett - íme a recept
hirdetés

Először csináltam zsebes karajt és nagyszerű lett – íme a recept

Íme egy recept a zsebes karaj elkészítéséhez. A szaftos sertéskaraj minden szeletébe finom hozzávalók kerülnek: füstös bacon, édeskés lilahagyma, piros pritamin paprika, lédús paradicsom, fűszeres kolbász és olvadt sajt. A lassú sütés és a végső grillezés tökéletesen kihozza az ízeket, így egy omlós fogást kapunk.

Ajánló: Leopárd kalács recept, de rég sütöttem, pedig nagyon imádjuk

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéskaraj (csont nélkül, szeletelve, de nem teljesen átvágva)
  • 100 g bacon
  • 1 nagyobb lilahagyma
  • 1 pritamin paprika
  • 1 paradicsom
  • 100 g kolbász (ízlés szerint füstölt vagy csípős)
  • 100 g reszelt sajt
  • Só, bors ízlés szerint
  • Alufólia a sütéshez

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!