ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Egy kis grízgaluska leves recept, ez nem esik szét főzés közben

grízgaluska recept
hirdetés

Egy kis grízgaluska leves recept, ez nem esik szét főzés közben

Ha egy klasszikus, otthoni ételre vágysz, amely minden levesben megállja a helyét, akkor próbáld ki ezt a grízgaluska receptet Borbála Virág konyhájából! Ez a recept egyszerűsége ellenére is nagyszerű eredményt ígér: a galuskák puha és tökéletes állagúak lesznek, anélkül hogy szétfolynának a levesben. Az elkészítés során nem használunk szódabikarbónát, így az állag természetes módon, a hozzávalók harmonikus összhangjának köszönhetően alakul ki.

Hozzávalók a grízgaluskához:

  • 2 közepes méretű tojás
  • 2 evőkanál étolaj
  • 6 evőkanál gríz
  • Só (a levesből a galuskák maguk felszívják)

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!