hirdetés
Elkészítés:
A zsiradékon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát.
Adjuk hozzá a kész lecsót, vagy ha friss zöldségeket használunk, akkor a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Szórjuk meg fűszerpaprikával.
Tegyük bele a feldarabolt csirkemellet, majd ízesítsük sóval és őrölt borssal. Dinszteljük tovább.
Kicsit később keverjük hozzá a friss vagy fagyasztott zöldborsót, és főzzük addig, amíg minden puhára nem fő.
Közben főzzük ki a tésztát vagy nokedlit sós vízben, majd tálaljuk a zöldborsós csirkemellel.
Ez a recept Sulyok József és Sulyokné Kiss Angyalka konyhájából származik, és garantáltan mindenki kedvence lesz!
Fiatal kakas pörkölt recept, egyik nagy kedvencünk, nem tudjuk megunni
Tök főzelék tyúk pörkölttel, nagyon szeretjük
Forrás: ketkes