hirdetés
Az első tésztalapra kenjük rá a krém felét. Helyezzük rá a második tésztalapot, és kenjük meg ízlés szerint baracklekvárral. Tegyük rá a harmadik tésztalapot, majd kenjük rá a maradék krémet. Végül helyezzük rá a negyedik tésztalapot.
A süteményt hagyjuk néhány órát állni, hogy a tészta megpuhuljon és az ízek összeérjenek. Felszeletelve, kockákra vágva tálaljuk.
A Balaton kocka finom és elegáns desszert, amely remekül mutat az ünnepi asztalon is. Készítsd el, és élvezd a családoddal vagy barátaiddal! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Körmendi Károly receptje alapján
Szilvásgombóc recept, már évek óta nem csináltam
Nyíregyházi módszer: Szabolcsban így teszik el a szőlőt télire, tanuld meg te is a trükköt!