ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Amit minden vasárnap elkészítek: Bakonyi betyárleves nyugdíjas módra

bakonyi betyárleves
hirdetés

Amit minden vasárnap elkészítek: Bakonyi betyárleves nyugdíjas módra

A Bakonyi betyárleves nyugdíjas módra (általam, nyugdíjasként tökéletesre fejlesztve) egy hagyományos magyar étel, amely minden vasárnap megtölti a konyhát és a szíveket otthonos melegséggel, legalábbis a mi házunkban.

Ajánló: Mutatjuk a titkot – Pirított gomba, ettől lesz olyan finom!

Ez az ízletes leves a bakonyi erdők zamatos gombáit, fűszeres húsokat és gazdag, krémes alapot ötvözi. Kiváló választás, ha valami laktató és lélekmelengető fogásra vágyunk, amit az unokák, nagyszülők is szívesen fogyasztanak.

Hozzávalók a bakonyi betyárleveshez:

  • 50 dkg marhaszegy (esetleg sertéscomb),
  • 50 dkg tyúk,
  • 25 dkg vegyes zöldség,
  • 10 dkg zeller,
  • 1 fej hagyma,
  • 1 db hegyes paprika,
  • só,
  • egész bors
  • liszt, tejföl a habaráshoz,
  • laskatésztának: 8 dkg liszt, 1/2 tojás.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!