hirdetés
A mesterszakács elárulta: így készül a tökéletes tyúkhúsleves
A hagyományos magyar tyúkhúsleves nemcsak ízletes, hanem tápláló is. Ez a recept a tyúkhúsleves elkészítésének lépéseit mutatja be, hogy mindenki élvezhesse a családi asztalon ezt a klasszikus fogást. Merüljünk el együtt a tyúkhúsleves készítésének rejtelmeiben!
Ajánló: A krumplipüré készítésénél ez a 2 súlyos hiba, amit a háziasszonyok nagy része elhibáz!
Hozzávalók:
- 1,5 kg tyúk (farhát, nyak, szárny, láb, fej, alsó káva, zúza, szív, máj, tüdő, vese)
- 3 db sárgarépa
- 3 db fehérrépa
- 1 kis db karalábé
- 2 db zeller
- 1 nagy db vöröshagyma
- 1 db tv paprika
- 2 csokor petrezselyem
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
- 15 dkg csigatészta (annyi marék, ahány emberre főzzük)
- 3,5 l víz (kb.)
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!