Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A család kedvence: pelmenyi készült nálunk

hirdetés

A család kedvence: pelmenyi készült nálunk

A pelmenyi az orosz konyha egyik legismertebb fogása. A mi családunk régóta készíti, és nagyon-nagyon szeretjük. Kicsit időigényes az elkészítése, de egyáltalán nem bonyolult. Érdemes dupla adagot készíteni, mert gyorsan elfogy!

Ajánló: Sajttekercs és Stefánia szelet egyszerűen, nem is gondoltam, hogy ez ilyen finom lesz!

Hozzávalók (4-6 személyre):

A tésztához:
  • 2 bögre (2,5 dl-es) finomliszt
  • 1,3 dl tej (vagy víz)
  • 1 db tojás
  • 1 kávéskanál só
A töltelékhez:
  • 20 dkg darált marhahús
  • 20 dkg darált sertéshús
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 0,5 dl hideg víz
  • Só és bors ízlés szerint
A tálaláshoz (ízlés szerint):
  • 50 g vaj
  • 50 g tejföl
  • 2 teáskanál gyenge ecet (például almaecet)
  • 1 nagy fej vöröshagyma

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!