hirdetés
Ettől az egyszerű hozzávalótól lesz sokkal ízletesebb és ropogósabb a sült krumpli, pedig nem is gondolnánk rá
Egy hosszú nap után talán a legjobb fogás vacsorára egy tökéletesen ropogósra sült, még meleg burgonyát fogyasztani. De mi a titka ennek az egyszerű, mégis mennyei fogásnak? Most eláruljuk neked ennek az ínycsiklandó ételnek a titkát!
Az egész elkészítésének titka az, hogy avokádóolajjal kell bekenni a burgonyát. Ez segíti a burgonyát abban, hogy a külső héjat gyorsan lezárja és aranybarnára süsse, ami miatt a burgonya kívül nagyon ropogós, belül pedig omlós marad.
Ajánló: Kiderült a tökéletes farsangi fánk titka: erre az egy dologra kell figyelned
Hozzávalók:
- 600 g burgonya
- 20 ml avokádóolaj
- Fél teáskanál füstölt paprika
- Só és bors ízlés szerint
- Friss fűszernövények, például apróra vágott metélőhagyma vagy petrezselyem
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!