hirdetés
A gombapörkölt titka: Ettől az egy hozzávalótól lesz felejthetetlen az íze!
Talán kevesen tudják, hogy a csirkepörköltnek van egy egészen másfajta elkészítési módja. A zabos csiperkepörkölt petrezselymes tésztával egy igazán laktató étel, ami talán a legmegfelelőbb választás a kiadós vacsorák kedvelőinek. A pörkölt mellé ajánljuk a petrezselymes tésztát. Ha te is szeretnéd elkészíteni ezt az igazán kiváló étet, akkor mutatjuk is a hozzávalókat, és a receptet.
Hozzávalók a gombapörkölthöz:
- 40 dkg zab
- 2 fej vöröshagyma
- só, bors
- pirospaprika
- 75 dkg gomba
- 1 csokor petrezselyem zöldje
- 40 dkg széles metélt
- 5 dkg vaj
A cikk folytatásért nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!