A gulyás, ahogy még sosem kóstoltad: ez a magyar séfek titkos trükkje
A gulyásleves az egyik legízletesebb étel. Ez egy olyan tartalmas, laktató fogás, amely után második fogásra már nincs is szükség, legfeljebb valami édes desszerttel érdemes lezárni az ebédet. Sokan sokféleképpen készítik, ám a magyar séfek igazán tudják, mitől lesz a gulyásleves a legfinomabb!
A gulyásleves szorosan kapcsolódik a magyar gasztronómia alapjaihoz, például a pörkölthöz, a paprikás csirkéhez és még a halászléhez is. A külföldiek által „gulásként” emlegetett étel annyira jellegzetesen magyar, hogy 2017 óta hivatalosan is hungarikumnak számít. Elkészítési módja az évszázadok során szinte alig változott, megőrizve azt a gazdag, ízletes levet, amelyet már több száz éve is szerettek.
Ezt olvastad már? 5 súlyos hiba, amit a legtöbb háziasszony elkövet hurka sütés közben
Fűszerek trükkje: pattogtatva az igazi
Litauszki Zsolt, a Gundel étterem executive séfje szerint a gulyásleves legfontosabb jellemzője, hogy gazdag és tartalmas legyen.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!