Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A gulyás, ahogy még sosem kóstoltad: ez a magyar séfek titkos trükkje

hirdetés

A gulyás, ahogy még sosem kóstoltad: ez a magyar séfek titkos trükkje

A gulyásleves az egyik legízletesebb étel. Ez egy olyan tartalmas, laktató fogás, amely után második fogásra már nincs is szükség, legfeljebb valami édes desszerttel érdemes lezárni az ebédet. Sokan sokféleképpen készítik, ám a magyar séfek igazán tudják, mitől lesz a gulyásleves a legfinomabb!

A gulyásleves szorosan kapcsolódik a magyar gasztronómia alapjaihoz, például a pörkölthöz, a paprikás csirkéhez és még a halászléhez is. A külföldiek által „gulásként” emlegetett étel annyira jellegzetesen magyar, hogy 2017 óta hivatalosan is hungarikumnak számít. Elkészítési módja az évszázadok során szinte alig változott, megőrizve azt a gazdag, ízletes levet, amelyet már több száz éve is szerettek.

Ezt olvastad már? 5 súlyos hiba, amit a legtöbb háziasszony elkövet hurka sütés közben

Fűszerek trükkje: pattogtatva az igazi

Litauszki Zsolt, a Gundel étterem executive séfje szerint a gulyásleves legfontosabb jellemzője, hogy gazdag és tartalmas legyen.

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!