hirdetés
Nálunk elmaradhatatlan étel a hagymás sült vér – így készül
A hagymás sült vér a hagyományos disznóvágások egyik elmaradhatatlan étele, amely egyszerűsége és laktató íze miatt nagy népszerűségnek örvend. A frissen felfogott vér alapos előkészítést követően lassan sül hagymával és fűszerekkel, hogy tökéletes állagú és ízű fogást kapjunk. Friss kenyérrel tálalva igazi, amelyet minden vidéki disznótoron szívesen fogyasztanak.
Ajánló: Sajttekercs és Stefánia szelet egyszerűen, nem is gondoltam, hogy ez ilyen finom lesz!
Hozzávalók:
- 3 kg kihűlt, alvadt vér
- 10 dkg sertészsír
- 1,5 kg vöröshagyma
- Majoránna, fűszerpaprika, bors ízlés szerint
- Só (a sütés végén)
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!