Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ma kipróbáltam ezt a csodás négylapos zserbót, isteni finom lett

Ma kipróbáltam ezt a csodás négylapos zserbót, isteni finom lett
hirdetés

Ma kipróbáltam ezt a csodás négylapos zserbót, isteni finom lett

A zserbó méltán népszerű desszert, amelyet szinte mindenki szeret. Legyen szó három- vagy négylapos változatról, ez a sütemény mindig nagy sikert arat. Az ünnepi alkalmak tökéletes kísérője, hiszen egyszerűen elkészíthető és mennyei finom. Most megmutatjuk, hogyan készítheted el a négylapos verziót otthon.

Ajánló: Elronthatatlan keksztekercs recept: ez a legfinomabb

Hozzávalók

A tésztához:

  • 4 dkg élesztő
  • kevés langyos tej
  • 2 kiskanál cukor
  • 70 dkg liszt
  • 40 dkg margarin vagy 20 dkg zsír
  • 10 dkg cukor
  • 2 tojás

A rétegezéshez:

  • baracklekvár
  • darált dió, porcukorral ízesítve (tetszés szerint)

A tetejére:

  • olvasztott étcsokoládé

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!