hirdetés
Nálunk mindig így készül a bejgli Karácsonyra
A karácsonyi bejgli elkészítése mindig izgalmas kihívás, hiszen mindenki a tökéletes, repedésmentes és ízletes bejglit szeretné az ünnepi asztalra tenni. Ez a bevált recept biztosítja, hogy a bejgli nemcsak szép, de nagyon finom is lesz. Sokféle töltelékkel készíthetjük: legyen a dió, mák, gesztenye vagy akár valami más.
Ajánló: Leopárd kalács recept, de rég sütöttem, pedig nagyon imádjuk
Hozzávalók a tésztához:
- 1 kg liszt
- 20 dkg margarin
- 15 dkg zsír
- 2 dkg élesztő
- 2 dl tej
- 1 tojás
- 9 dkg porcukor
Hozzávalók a töltelékhez:
- 60 dkg mák vagy dió
- Citromhéj és narancshéj (reszelve)
- Mazsola (ízlés szerint)
- Őrölt fahéj
- Rumaroma
- 30 dkg cukor
- 3 dl víz
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!