hirdetés
Élek-halok a finom hízott kacsazúzáért: rotyogjon belőle egy jó kis pörkölt
A hízott kacsazúzából készült pörkölt nagy kedvenc, amely tökéletesen hozza a magyar konyha gazdag, fűszeres ízeit. Ahogy a zúza lassan rotyog a zsiradékon, és az illatok elkezdenek terjengeni, már tudjuk, hogy egy igazán laktató és finom étel készül.
Ajánló: Leopárd kalács recept, de rég sütöttem, pedig nagyon imádjuk
Hozzávalók
- 1 kg kacsazúza
- 3 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 db erős paprika
- köménymag ízlés szerint
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 teáskanál só
- 2 evőkanál libazsír
- 2 evőkanál kacsazsír
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!