Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a velős pirítós egyszerűen megunhatatlan: próbáld ki

Ez a velős pirítós egyszerűen megunhatatlan: próbáld ki
hirdetés

Ez a velős pirítós egyszerűen megunhatatlan: próbáld ki

A magyar konyha egyik különleges fogása a pirítósra halmozott, szaftos sertésvelő, amelyet hagymával és fűszerekkel gazdagítva készítünk el. Egyszerre könnyű és laktató, ideális előételként vagy akár reggelire.

Hatlapost készítettem dupla adagban, mert mindig villámgyorsan elfogy

Íme a recept:

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertésvelő
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 db babérlevél
  • 1 evőkanál disznózsír
  • Só ízlés szerint
  • Bors ízlés szerint
  • Fűszerpaprika ízlés szerint (őrölt)
  • 4 szelet kenyér

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!