Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A Tarot kártya szerint ez a négy csillagjegy gazdag lehet 12 napon belül

A Tarot kártya szerint ez a négy csillagjegy gazdag lehet 12 napon belül
hirdetés

Hogyan áll a szénája ennek a négy csillagjegynek?! Nagyon is jól. Vajon mit mutatnak számukra a lapok?! Ha közéjük tartozol, igazán jókat rejtenek a lapjaid! Lássuk hát, fedjük fel a rejtélyt!

Bika

Téged aztán fel lehet bőszíteni. De nagyon is jól teszi, aki ezt megpróbálja, mert végre kiugraszthatja a nyulat a bokorból. Ne aggódj, Nyúl jegy a kínai horoszkópban van, de velük most nem foglalkozunk, csak is veled. Bár kissé homályosan hangzik a Lapok ígérete, azért megbízhatsz jóslataik erejében. Ha elég bátor vagy, és nem vagy meggondolatlan, tényleg öledbe hullhat a török császár kincsestára.

Ezt is érdemes elolvasnod: 6 csillagjegy milliomos lehet a következő 3 hétben, 2 ráadásul nagyon extrán

Emlékszel a kiskakas gyémánt félkrajcárjára. Ha eléggé szemfüles vagy, te ugyanúgy túljárhatsz mindenki eszén, mint a kiskakas a török császárén. Tizenkét napon belül olyan lehetőség nyílhat a számodra, hogy nem kell attól félned, hgoy jövőre ki tudod-e fizetni a villanyszámládat! Tizenkét napon belül jöhet egy olyan lehetőség, hogy végre: gazdag leszel!

A következő csillagjegyért nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!