hirdetés
Birsalmasajt recept, én minden évben elkészítem
A birsalmasajt igazi őszi klasszikus, ami generációk óta a házi készítésű finomságok egyik gyöngyszeme. Nemcsak ízletes, de hosszú ideig tárolható, így tökéletes választás a hűvösebb hónapokra. Elkészítése türelmet és kitartást igényel, de a végeredmény minden fáradozást megér. A recept, amit most megosztunk, egy igazi kincs, amely évek óta bizonyít.
Ajánló: Kakaspörkölt készült estére nálunk, mennyei finom lett
Hozzávalók:
- 6-7 kg birsalma (nem baj, ha apróbb vagy hibás darabok is vannak)
- 4,5 kg cukor
- 2 evőkanál citromsav
- 1 evőkanál borkén (elhagyható, ha a világosabb birsalmasajtot kedveljük)
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!