Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ezt a 4 dolgot használd, és a rágcsálók elszaladnak a házadból

Ezt a 4 dolgot használd, és a rágcsálók elszaladnak a házadból
hirdetés

Ezt a 3 dolgot használd, és a rágcsálók elszaladnak a házadból

Már hűvös őszi időjárás van, ezért téli búvóhelyet keresnek a rágcsálók. Így ebben az időszakban nem ritka, hogy felbukkannak a házunk környékén, és akár be is merészkednek az ajtónkon túlra. Hogyan lehet begyszermentesen megakadályozni, hogy hívatlan vendégek jöjjenek hozzánk?

Az egerek és a patkányok a hideg elől menekülnek a meleg házunkba. Emellett meleg helyet és élelmet keresnek. Ha nem vagy éber, akkor bizony a te otthonodba is könnyen befészkelhetik magukat ezek a kellemetlen állatok. 

Ez is érdekelhet: 6 tipp, hogy mindig jó tiszta és jó illatú és legyen a hűtő a háztartásodban!

Egér

Semmi sincs biztonságban ettől az éhes rágcsálótól. Főleg a kamrát és a konyhát szeretik veszélyeztetni. Ezeken a helyeken komoly károkat okozhatnak a hívatlan betolakodók. Mindent megrágnak, a vizeletükkel és az ürülékükkel pedig beszennyezik a bútorokat és az élelmiszereket. Éppen ezért fontos megakadályozni, hogy az egerek befészkeljék magukat a házunkba. Íme, néhány vegyszermentes módszer, amelyek hatásosak lehetnek.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!