hirdetés
Bazsalikomos, fokhagymás szűzérme recept, burgonyagombóccal és sajtmártással – nálunk ez óriási kedvenc
Ha egy különleges fogásra vágysz, próbáld ki ezt a bazsalikomos, fokhagymás sertésszűz receptet burgonyagombóccal és gazdag sajtmártással! Tökéletes választás lehet egy különleges hétvégi ebédhez vagy vacsorához. Készítsd el, tuti mindenki meg fogja dicsérni a főztödet!
Ajánló: 12 retro sütemény nagymamám receptes könyvéből, ami örök kedvenc marad
Hozzávalók
A húshoz:
- 40 dkg sertésszűz
- 1 újhagyma
- 1 szelet bacon
- 1 evőkanál sertészsír
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/3 zöldpaprika
- 1 teáskanál méz
- 1 teáskanál Worcestershire-szósz
- 3 dkg finomliszt
- só, bors ízlés szerint
- majoránna és kakukkfű ízlés szerint
A sajtmártáshoz:
- 5 dkg vaj vagy margarin
- 1,5 evőkanál finomliszt
- 0,5 liter tej
- 20 dkg vegyes sajt (cheddar, ementáli, trappista, füstölt sajt, kockasajt)
- só, bors és szerecsendió ízlés szerint
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!