hirdetés
Nagyon finom és krémes süti, íme a Julika szelet
A Julika szelet nálunk nagy kedvenc, ez a réteges sütemény tökéletes választás, ha valami különlegeset szeretnénk készíteni egy ünnepi alkalomra vagy egy családi összejövetelre. Az elkészítése több lépésből áll, de a végeredmény mindenképpen megéri a fáradozást. A tetejét kedvünk szerint díszíthetjük vaníliás porcukorral vagy akár egy vékony csokoládéréteggel is.
Ajánló: Madártej mikróban készült habbal, gyorsabb és egyszerűbb
Hozzávalók:
Tészta:
- 2 ek méz
- 2 kk fahéj
- 2 db tojás
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg margarin
- 2 kk szódabikarbóna
- 40 dkg liszt
Piskóta:
- 6 db tojás
- 6 kanál porcukor
- 6 kanál liszt
- 6 kanál víz
- barack lekvár
Krém:
- 30 dkg margarin
- 35 dkg porcukor
- 4 csomag vaníliás cukor
- 9 dl tej
- 3 csomag vaníliás pudingpor
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!