Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Erre cseréld le a zsemlemorzsát, ha rántott húst csinálsz! Én már mindig csak ezt használom

Erre cseréld le a szemlemorzsát
hirdetés

Erre cseréld le a zsemlemorzsát, ha rántott húst csinálsz! Én már mindig csak ezt használom

A zsemlemorzsa minden háztartásban fellelhető,  mivel nélkülözhetetlen a panírozott ételek elkészítésénél, a fasírt alapanyagának sűrítésnél vagy egyes rakott zöldségek sütésénél, de mi van ha sütés közben vesszük észre, hogy elfogyott vagy nem lesz elég a zsemlemorzsa? Most megmutatjuk, mivel is lehet helyettesíteni egyes ételek esetében!

1. Zabpehely

A zabpelyhet darálhatjuk finomra, de úgy is használhatjuk, hogy durvára törjük, hisz így finom crispyt készíthetünk belőle. Fűszerezzük jól meg a tojásos masszát mielőtt a zabpehelybe mártjuk a húsokat és igazi ropogós falatokat kapunk!

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!