Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ettől a trükktől lesz igazán pihe puha a palacsinta, akár egy piskóta

pihe puha a palacsinta
hirdetés

Ettől a trükktől lesz igazán pihe puha a palacsinta, akár egy piskóta

Minden háziasszonynak megvan a maga titkos receptje a tökéletes palacsintára. Van aki a tej helyett az ásványvízre esküszik, van aki csapi vízzel készíti, de mitől lesz igazán puha a tésztája? 

A palacsinta receptje nagyjából mindenkinél megegyezik, nagyon változtatni rajta nem lehet, mégis van egy titkos összetevő, amitől a palacsintánk tésztája finomabb és lágyabb lesz. Ez a titkos összetevő nem más, mint a pudingpor, amit fele-fele arányban adunk a liszthez. Lássuk is a receptet!

Hozzávalók:

  • 2 csomag pudingpor
  • 5 kanál liszt
  • 3 tojás
  • 200 ml tej
  • 200 ml szénsavas víz
  • 2 kanál cukor
  • 2 kanál olvasztott vaj
  • csipet só

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!