hirdetés
Ettől a trükktől lesz igazán pihe puha a palacsinta, akár egy piskóta
Minden háziasszonynak megvan a maga titkos receptje a tökéletes palacsintára. Van aki a tej helyett az ásványvízre esküszik, van aki csapi vízzel készíti, de mitől lesz igazán puha a tésztája?
A palacsinta receptje nagyjából mindenkinél megegyezik, nagyon változtatni rajta nem lehet, mégis van egy titkos összetevő, amitől a palacsintánk tésztája finomabb és lágyabb lesz. Ez a titkos összetevő nem más, mint a pudingpor, amit fele-fele arányban adunk a liszthez. Lássuk is a receptet!
Hozzávalók:
- 2 csomag pudingpor
- 5 kanál liszt
- 3 tojás
- 200 ml tej
- 200 ml szénsavas víz
- 2 kanál cukor
- 2 kanál olvasztott vaj
- csipet só
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!