hirdetés
Szétesik a fasírt? Ha ezt az 5 dolgot betartod mindig tökéletes lesz
A fasírt az egyik legkedveltebb ételünk, amit akárcsak a rántott húst, előszeretettel tesszük az ünnepi asztalra. Ha gyakran is készítjük, mégis előfordul, hogy szétesik, szétmorzsolódik és csak bosszankodunk, hogy nem lettek szép formásak a fasírtjaink. Most megmutatjuk, hogy mi a tökéletes fasírt titka.
Ezt próbáltad már? Ezt a fűszert keverd a fasírtba és új szintre emeli az ízeket
1. Tegyünk bele tojást és zsemlemorzsát!
A tökéletes fasírthoz szükséges olyan összetevő, ami a húst összefogja. Ez lehet tojás, ami hő hatására megkeményszik vagy lehet zsemlemorzsa is tejbe áztatva, ami nemcsak összefogja a húst, de puha is lesz tőle a fasírt.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!