ÉrdekesMagazin.hu

Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Zsemle helyett ezt kell a fasírtba tenni, és extra finom és extra laktató lesz

Zsemle helyett ezt kell a fasírtba tenni, és extra finom és extra laktató lesz
hirdetés

Zsemle helyett ezt kell a fasírtba tenni, és extra finom és extra laktató lesz

Szinte mindenki odáig van a fasírtért érte, mivel rendkívül egyszerűen elkészíthető, nagyon laktató és ráadásul nagyon finom is. Mindenki sokféle receptet és praktikát ismer és sokféleképpen készíti el a család kedvencét, de az én családom számára ez a mostani verzió a legjobb, mi nagyon imádjuk. Véleményem szerint ez a legízletesebb és nagyon előnye, hogy még diétás is.

Ez láttad már? Király-torta, a hétvégi diós, csokoládékrémes csoda!

A fasírt alapreceptjét sokan ismerjük, és valljuk be, nem túl bonyolult: darált sertéshús (valamelyiknél marha), tojás, fűszerek és az elmaradhatatlan vízben áztatott zsemle vagy kenyér. Vannak olyanok is, akik sütés előtt még megforgatják zsemlemorzsában, esetleg zabpehelyben viszont én ezt már másképp készítem, ugyanis a zsemle helyett csupán szódabikarbónát teszek bele. 

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!