hirdetés
Gombapörkölt recept nokedlivel, nagyon jól esett ilyen időben
A gomba nemcsak ízletes, hanem kiváló fehérjeforrás is, amely önmagában vagy köretként egyaránt megállja a helyét. A pörkölt nemcsak húsból, hanem gombából is készülhet, ami egy remek alternatíva.
Mivel a gomba laktató, inkább ebédre ajánlott fogyasztani, de garantáltan nem fog hiányozni a hús az asztalról. A legjobb eredményt csiperkegombával érheted el, és bár a tisztítása kicsit időigényes, a fogás elkészítése már gyorsan megy.
Hozzávalók 2 adaghoz:
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej hagyma
- 25 dkg csiperkegomba
- 1 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 16 dkg tejföl
- 1 teáskanál pirospaprika
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!