ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Ezt a 10 dolgot soha ne húzd le a WC-n, vagy öntsd a lefolyóba mert nem szabad! Te melyiket szoktad?

Ezt a 10 dolgot soha ne húzd le a WC-n, vagy önts a lefolyóba mert nem szabad! Te melyiket szoktad?
hirdetés

Ezt a 10 dolgot soha ne húzd le a WC-n, vagy önts a lefolyóba mert nem szabad! Te melyiket szoktad?

Vannak olyan dolgok amit nem lenne szabad a lefolyóba önteni, vagy lehúzni a WC-n, de mi mégis oda öntjük, vagy lehúzzuk őket a WC-n. Hogy mit nem szabad a lefolyóba önteni és miért? Ebben a cikkben pont ezeket fogjuk bemutatni.

1. Papírtermékek

A papírtermékek általában, például a papírtörlő vagy a vattapamacs, nagy nedvszívó képességükről ismertek, és ezáltal nagyon könnyen eltömíthetik a csöveket, ha beledobjuk a wcbe, vagy leöblítjük őket a lefolyóba. Kivétel ezek közül a vécépapír, amit kifejezetten arra terveztek, hogy könnyen lebomoljon a vízben, tehát ez nem jelent problémát.

2. „Lehúzható” törlőkendők

Rengeteg olyan nedves törlőkendő vagy sminklemosó található az üzletekben, amelyek a leírásuk szerint lehúzhatók a vécében. De sajnos attól, hogy rá írták, még nem garantálják, hogy könnyen lebomlanak. Ezért inkább azt ajánljuk, hogy használat után inkább a szemetesbe dobjuk, mert könnyedén dugulás okozhatnak ezek is.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!