ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Hetente öntök egy zacskó sütőport a mosógépbe, amióta tudom, hogy mire jó

sütőpor öntés a mosógépbe
hirdetés

Heten öntök egy zacskó sütőport a mosógépbe, amióta tudom, hogy mire jó

Amennyiben extrán tiszta ruhát szeretnél, használd ki a sima bármelyik boltban kapható sütőpor igazi erejét! Ebben a cikkben azt is eláruljuk neked, hogy hogyan, hiszen én már többször kipróbáltam, és hetente alkalmazom ezt a trükköt. Biztos vagyok benne, hogy te is hallottál már a szódabikarbóna csodásnál csodásabb tulajdonságairól, hiszen a sütésen kívül hasznát veheted a kozmetikában, a szépségápolásban, a háztartásban, így a mosásnál is. Ha utóbbit már te is kipróbáltad, akkor tudod, hogy miről beszélünk.

Ez is érdekelhet, ha kertes házban élsz: Elképesztő csodanövény nőhet a kertedben: sokan nem tudják, de aranyat ér

Miért is jó sütőpor? Ezt érdemes tudni róla!

Mondhatjuk, hogy a „rokona” a sütőpor még a szódabikarbónánál is erősebb, összetettebb hatású csodaszer. A sütőporról azt kell tudni, hogy 30 % szódabikarbónát tartalmaz, mellette 70 %-ban olyan összetevők vannak benne, melyek kimondottan jól jönnek a mosásnál. Ez a tulajdonság különösen előnyös fehér ruháknál, előáztatásnál, mert ragyogó fehérré varázsolja azokat.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!