ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Alföldi betyárgulyás – Ehhez a leveshez nem kell második, csak egy jó nagy szelet kenyér!

hirdetés

Alföldi betyárgulyás – Ehhez a leveshez nem kell második, csak egy jó nagy szelet kenyér!

Ez a tartalmas leves nem csak a téli hidegben esik jól, hanem már a hűvösebb őszi napokon is szeretem elfogyasztani. Nekem elég utána egy desszert, másodikat sosem eszünk mellé. De lehet, hogy neked még az sem, mert garantáltan jól laksz vele. Egyébként a magyarok szerint a gulyás a top 10 legfinomabb étel közé tartozik, erről a Valaha.hu írt bővebben.

Itt olvashatsz jobbnál jobb recepteket

Hozzávalók az alföldi betyárgulyáshoz:

  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 25 dkg sertéshús
  • 5 db krumpli
  • 1 szál sárgarépa
  • 20 dkg gomba
  • 1 szál petrezselyem gyökér
  • 1 fej hagyma
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 15 dkg csipetke
  • kis csokor petrezselyem zöld
  • 1 szál lestyán levél
  • só, frissen őrölt bors
  • 1 kanál tejföl
  • csipetke, vagy galuska ízlés szerint

A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!