10-ből 9 háziasszony elszúrja, ez a kiváló rántott hús titka
10-ből 9 háziasszony elszúrja, ez a kiváló rántott hús titka: A legtöbb család asztalára hetente biztosan felkerül ez a népszerű fogás, hiszen a csirkemell igazi „jolly joker” számtalan módon elkészíthető, ráadásul gyorsan és könnyen dolgozhatunk vele. Az egyetlen hátránya, hogy könnyen kiszáradhat, ezért nem szabad túl sokáig hőkezelni. Most egy kiváló trükköt osztunk meg, amivel garantáltan omlós lesz a rántott csirkemell.
Ezt láttad már? Csak 3 filléres összetevő és a WC ragyogóbb lesz mint újkorában, én mar csak ezt használom
Szinte hagyomány a vasárnapi rántott hús, de hogy finom is legyen, annak bizony van néhány titka. A ropogós bunda és az omlós hús tökéletes párosa néhány praktikával biztosan sikerülni fog! Most megmutatjuk mire figyelj oda!
7 fontos dolog amit be kell tartanod amikor rántott húst készítesz!
A cikk folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!