hirdetés
Kelt túrós palacsinta, ilyen finomat még biztosan nem ettél
Egy különleges, kelt túrós palacsintát elkészítését mutatjuk be, amely garantáltan újdonság lesz a még a palacsinta kedvelők számára is. A tészta kelt, ami extra puhaságot és könnyedséget ad a tésztájának. A titok az élesztő és a tojásfehérjék külön felverésében rejlik, ettől lesz igazán tökéletes, ez gondoskodik a palacsinta légies állagáról. Ez a palacsinta nem csak ízében, hanem állagában is különbözik a már megszokott hagyományos palacsintáktól, ezért is olyan nagyon finom. Próbáld ki ezt a receptet, biztosan nem fogsz csalódni.
Tészta:
- 300 g liszt,
- 4 tojás,
- 600 ml tej,
- 180 ml víz,
- 2 evőkanál porcukor,
- 1 teáskanálnyi szárított élesztő.
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!