hirdetés
Ez a fahéjas szilvás gombóc titka, ha így készíted mindenki ódákat zeng majd róla
Van-e annál jobb érzés, mint amikor a frissen főtt, fahéjas szilvás gombóc illata lengi be a lakást? Erre nincsenek szavak, mert ez már maga a mennyország! Micsoda fűszeres illat, micsoda mámor, csak úgy kapkodom a levegőt, viszont a titok a tésztában rejlik, annyira puha és ínycsiklandó, hogy a látvány miatt is megéri elkészíteni!
A kezdők is könnyedén elkészíthetik, könnyű recept és az íze valami mesés!
Hozzávalók
- 1 kg főzött, áttörve mért burgonya,
- 25 dkg liszt,
- 1 dkg só,
- 50 dkg magozott szilva,
- 5-6 dkg cukor,
- fahéj,
- 10 dkg zsír,
- 10 dkg zsemlemorzsa.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!