Így készül a falusi csülkös körömpörkölt, ettől a hozzávalótól lesz igazán tocsogós és szaftos
Szinte minden családban szeretik, ha pörkölt készül ebédre vagy vacsorára, de néha felmerül az ötlet egy tartalmasabb pörkölt elkészítésére is, akár egy hétvégi nagyobb összejövetel esetén. Most a retro konyha szerelmeseit szeretnénk elkápráztatni, illetve azokat, akik szeretik az igazi ragacsos, tocsogós csülök-köröm pörköltet, mivel most egy ilyen recept bemutatására kerül sor.
A pörköltek pörköltje, amit kizárólag csak úgy érdemes enni, ha tetőtől talpig szaftosak leszünk. Így nem feltétlenül egy első randis étel, de az biztos, hogy utána mindenki elégedetten jól lakottá válik.
A körömpörkölt mellé mi a krumplit és házi savanyúságot szeretjük enni. A pörkölt hátulütője az, hogy ha egyszer megkóstolod, nagyon nehéz lesz abbahagyni.
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!