hirdetés
A helyi a lángosos elárulta a titkot, így készül az igazi retro lángos
A piacon mindig is különleges a hangulat, ahol az íncsiklandó lángos illata messziről már érezhető. Most megosztom veletek a titkot, amit a helyi lángosos árult el nekem: így készül az igazi kívül ropogós, belül pihe-puha lángos. A következő receptet követve ti is könnyedén és egyszerűen elkészíthetitek otthon ezt a klasszikus magyar ételt, amit mindenki szeret. Csak néhány egyszerű hozzávalóra és egy kis türelemre lesz szükség. Lássunk neki és készítsük el együtt a tökéletes lángost otthon!
Ajánló: A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta
Hozzávalók:
- 0,5 kg (500 g) búzafinomliszt
- 1 ek (15 g) só
- 1 ek (15 g) cukor
- 25 g (fél kocka) friss élesztő
- 3,5 dl langyos víz
- A sütéshez bő tűzforró olaj
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!