hirdetés
Ezt a hagymás, ecetes rántott halat már régebben készítettem, nem biztos hogy mindenki ismeri, pedig nagyon finom
Ez a recept nemcsak a hal szerelmeseinek, hanem azoknak is ideális, akik valami újdonságra vágynak a konyhában. Az elkészítése némi előkészületet igényel, de a végeredmény minden percet megér. A pontyszeleteket hagyományos módon kirántjuk, majd egy pikáns ecetes lében érleljük, ami különleges ízt és textúrát kölcsönöz a halnak.
Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem
Hozzávalók:
- Pontyszeletek (mennyiség ízlés szerint)
- Liszt, tojás, zsemlemorzsa (a rántáshoz)
- Só
- Olaj (a sütéshez)
- 2-3 db babérlevél
- Egész bors
- Szegfűbors
- 2 evőkanál mustármag
- 2 nagy fej hagyma
Salátaléhez:
- Víz
- Ecet (ízlés szerint, kb. 1-2 dl)
- Só
- Cukor
A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!