Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Cukkini télire – rántani való cukkinit így kell spájzolni

hirdetés

Cukkini télire – rántani való cukkinit így kell spájzolni

A cukkini az egyik legváltozatosabban felhasználható zöldség, amelyet érdemes télire is eltenni, hogy a hideg hónapokban is élvezhessük frissességét és ízét. A befőzött cukkini remek alapanyag lehet különböző ételekhez, például levesekhez, főzelékekhez, salátákhoz vagy akár pizzafeltétként is. A következő recept bemutatja, hogyan készítsük el egyszerűen és gyorsan a cukkinibefőttet, amely évekig eláll, és mindig kéznél lesz, amikor szükség van rá. Gabriella Németh konyhájából hoztuk ezt a praktikus és bevált receptet, amely garantáltan megőrzi a cukkini frissességét és ízét a téli hónapokra is.

Ezek is érdekelhetnek: Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi

Hozzávalók:

  • 2 kg tök (nagy lyukú reszelőn lereszelve)
  • 2 liter víz
  • 3 evőkanál 10-15%-os ecet

A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!