hirdetés
Káposztás galuska sült baconnal, olcsó és gyors ráadásul nagyon finom
Ez a recept egy ízletes és egyszerű étel, amelynek titka a karamellizált káposzta és a tönkölylisztből készült nokedli találkozása. A sült szalonnadarabkák különleges ízt és ropogós textúrát adnak hozzá, amit frissen őrölt fekete borssal teszünk még izgalmasabbá. Egy családi kedvenc, amely bármilyen étkezéshez tökéletes választás lehet.
Ajánló: Holnapra egy kis sertéspörkölt készült, a család nagy kedvence
Hozzávalók
- 50 dkg szalonna
- 1 nagy fej káposzta, reszelve
- 1 evőkanál só
- 50 dkg tönkölyliszt
- 2 tojás
- víz a nokedli tésztához
- frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!