Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ma sütőben sült aprólék pörkölt készült, kenyérrel tunkolunk – sokkal jobb a pörkölt így, mint főzve

hirdetés

Ma sütőben sült aprólék pörkölt készült, kenyérrel tunkolunk – sokkal jobb a pörkölt így, mint főzve

Ma egy különleges és egyszerűen elkészíthető étellel készültünk: sütőben sült pörkölt aprólékból. A hagyományos főzési módszertől eltérően, a sütőben sütés egy mélyebb, gazdagabb ízvilágot eredményez, amely minden falatban érezhető. Ez az étel nemcsak könnyen elkészíthető, de az íze is csodás. A kenyérrel való tunkolás pedig igazi élmény, ahogy az ízletes szaft minden cseppjét kihasználjuk. Lássuk, hogyan készül ez az fogás!

Ajánló: A család kedvence, a finom ropogós kovászos uborka

Hozzávalók:

  • hagyma
  • szalonna
  • paprika
  • paradicsom
  • őrölt paprika
  • só/vegeta
  • 1 kanál zsír
  • fokhagyma
  • hús

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!