hirdetés
Ma sütőben sült aprólék pörkölt készült, kenyérrel tunkolunk – sokkal jobb a pörkölt így, mint főzve
Ma egy különleges és egyszerűen elkészíthető étellel készültünk: sütőben sült pörkölt aprólékból. A hagyományos főzési módszertől eltérően, a sütőben sütés egy mélyebb, gazdagabb ízvilágot eredményez, amely minden falatban érezhető. Ez az étel nemcsak könnyen elkészíthető, de az íze is csodás. A kenyérrel való tunkolás pedig igazi élmény, ahogy az ízletes szaft minden cseppjét kihasználjuk. Lássuk, hogyan készül ez az fogás!
Ajánló: A család kedvence, a finom ropogós kovászos uborka
Hozzávalók:
- hagyma
- szalonna
- paprika
- paradicsom
- őrölt paprika
- só/vegeta
- 1 kanál zsír
- fokhagyma
- hús
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!