Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
A kovászos uborka hidegen, a hűtőből kivéve és roppanósan a legfinomabb, nem csak a grillezett húsok és szendvicsek mellé tökéletes, a kánikulában magában is jólesik falatozni. A jó idővel eljött az ideje elkészíteni ezt a finom nyári savanyúságot! Ahhoz, hogy ne puhuljon meg, és hosszú ideig roppanós maradjon, érdemes megfogadni az alább leírtakat.
Ezt olvastad már? A tökéletes piskóta 3 titka: amióta így sütöm nem esik össze és gyönyörű magas lesz
A kovászos uborka nemcsak ízletes, de még rendkívül egészséges és frissítő is, szerencsére az elkészítése is nagyon egyszerű. A nyári szezonban egyre több uborka terem, így egyre könnyebb olcsón a megfelelő minőségűt beszerezni. Egész nyáron imádjuk fogyasztani, de akkor a legfinomabb, ha az végig roppanósak maradnak, legalább addig el nem fogynak.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!