ÉrdekesMagazin.hu

Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Sárgabarack lekvár a régi recept szerint, tartósító nélkül, évekig eláll és a színe is bámulatos

hirdetés

A régi idők sűrű sárgabarack lekvárja mindig is a konyhák kedvence volt. Ez a recept egyszerű és természetes módon készül, csupán gyümölcs és cukor felhasználásával. A lekvár évekig eláll, és a színe is szép marad. Az elkészítése során csak az arányokra kell figyelni, hogy tökéletes legyen az eredmény. Ideális választás, ha télire szeretnél eltenni valami finomságot.

Ajánló: Meggyes pudingos szelet recept, nálunk nagy favorit lett

Hozzávalók

  • Sárgabarack
  • 60 dkg cukor minden 1 kg barackhoz

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!