hirdetés
Ha ezt betartod, soha többé nem süllyed le a meggy a piskótába
A meggyes piskóta a nyári sütemények csúcsa, most megmutatjuk mire érdemes odafigyelni, hogy tökéletesen sikerüljön. Íme a trükk, amivel elkerülheted, hogy a gyümölcs lesüllyedjen a tészta aljára. Nincs több bosszúság! Ha szeretnéd, hogy a gyümölcs a piskóta tetején maradjon, próbáld ki ezt a módszert, íme a meggyes süti receptje:
Ez is érdekelhet: Íme a gyümölcsleves titka, amit a háziasszonyok 90%-a nem ismer
Hozzávalók:
- 40 dkg meggy
- 4 db tojás
- 15 dkg porcukor
- 10 ek olaj
- 10 ek tej
- 1/2 csomag sütőpor
- 20 dkg liszt
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!