hirdetés
A férjem kedvence: pirosra sült töltött dagadó. Mi szeretjük hidegen-melegen
A következő recept egy nagyon ízletes és laktató étel elkészítését mutatja be, amely jó választás lehet egy családi ebédhez vagy vacsorához, de akár egy alkalomra is tökéletes lehet. Nem csak nagyon finom, de elkészítése is igen egyszerű, így bátran nekivághatunk, ha valami különlegessel szeretnénk meglepni szeretteinket.
Ezt olvastad már? A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta
Hozzávalók:
- 2 zsemle (fokhagymás tejbe áztatva),
- 3 főtt tojás,
- 1 nyers tojás,
- só,
- bors,
- kakukkfű,
- petrezselyemzöld (tetszés szerint, kihagyható),
- 4 – 5 evőkanál olaj (a dagadót átkenjük vele).
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!