hirdetés
Nálunk Erdélyben zakuszának hívják, nagy kedvenc, pirítóssal
A zakuszka egy hagyományos kelet-európai étel, amely különösen népszerű Romániában és Bulgáriában. Ez a gazdag, ízletes krém többféle sült zöldségből készül, és kiválóan alkalmas kenyérre kenve vagy különféle ételek mellé tálalva. Az alábbi recept megmutatja, hogyan készíthetsz otthon finom zakuszkát, amelyet akár tartósíthatsz is, így egész évben élvezheted ennek a különleges fogásnak az ízeit.
Burgonyás húsos fasírt, laktató egyben olcsó és nagyon finom! Kóstold meg és beleszeretsz!
Hozzávalók
- 5 kg kaliforniai paprika
- 5 kg kápia paprika
- 3 kg paradicsom
- 2 kg vöröshagyma
- 1,5 l olaj
- 1 kg bab (kihagyható, padlizsánból több szükséges helyette)
- 3 kg padlizsán
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!