hirdetés
Így lesz tökéletes a párolt rizs, ettől lesz pergős és isteni finom, soha többé nem lesz ragacsos!
A rizs megfőzése nem nagy egy túl bonyolult feladat, azonban tényleg ízletes és finom rizs már nem mindenkinek megy. Mindig meggyűlik vele a bajod, mert kemény marad, szétfő vagy összeragad? Miért van az, hogy bár egyszerűnek tűnik, és nem is időigényes, mégis sokan elrontják? Most kiderül!
A fő oka, hogy minden egyes rizsfajtát kicsit másképp kell főzni. Vannak vékonyabb és vastagabb, kerekebb és hosszabb, szárazabb és puhább fajták. Vannak olyan tapasztalt szakácsok, akik tapintásra megmondják, mennyi folyadékra lesz szüksége az adott rizsnek, ez egy átlagember számára nem egyszerű feladat. Ismerd meg a legjobb elkészítési módszereket, hogy tökéletes legyen a főtt rizsed!
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!