hirdetés
Kipróbáltam ezt a krumplis pogácsa receptet: még ki sem hűlt, mind megette a családom. A pogácsa nagy családi kedvenc nálunk, de ezzel valószínűleg nem vagyunk egyedül. Miután ezt a receptet kipróbáltam, hirtelen egyesesen az egekbe szökött a népszerűsége, a családom az egészet szinte még forrón ette meg, mert olyan finom volt. Nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára az életem során, de most kénytelen voltam még egy adaggal csinálni.
Ezt láttad már? Egy kis grízgaluska recept, ahogy nálunk készül, nem esik szét főzés közben
Az alábbiakra lesz szükségünk a krumplis pogácsához:
- 1/2 kg burgonya (főtt, tört, hideg);
- 5 deka élesztő;
- 1 kg liszt;
- 4 db tojás (a negyedik a kenéshez kell);
- 2 deci tejfel;
- 35 deka margarin ÉS 10 deka zsír;
- 1 tk. cukor;
- 3 tk. só;
- 20 deka sajt (a sajt típusa ízlés szerinti, de reszelhető legyen pl. trappista);
- 3 deci tej.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!