hirdetés
5 perces hűtős csalamádé recept, rögtön fogyasztható
A csalamádé az egyik kedvenc savanyúságod? Most megmutatjuk, hogyan készítheted el egész évben. Ez a változat nem az, ami elállna télen, de a nyári hónapokban kiváló, ha egy kis savanyúságra vágysz. A hűtőben napokig friss marad.
Ez egy hűtős csalamádé recept, amit bármikor elkészíthetsz, ha nincs otthon savanyúság, csak friss zöldségekre lesz szükséged. A hozzávalókat tetszés szerint válogathatod össze, attól függően, milyen zöldségeket kedvelsz. Belekerülhet többféle színes paprika is. A mennyiséget te határozhatod meg, aszerint, hogy mennyit szeretnél készíteni.
Hozzávalók:
- Káposzta
- Uborka
- Paprika
- Hagyma
- Sárgarépa
- Cukor
- Ecet
- Bors
- Víz
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!