hirdetés
A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta
Sokszor előfordul, hogy nem úgy sikerül a palacsinta, ahogy mi azt eltervezzük, kiszárad vagy nem sül meg jól. Nem bonyolult a palacsinta sütése, mégis sokszor elrontjuk. Léteznek apró trükkök titkok, amiket betartva, elkerülhetjük a pazarlást és tökéletes palacsintát készíthetünk. Megmutatjuk nektek azt a 7 titkot plusz a legjobb palacsinta receptet, amik segítségével mindig tökéletes desszertet varázsolhatsz az asztalra.
1/7 Próbáljuk elkerülni a csomókat:
Mindenki tudja milyen az ha a palacsinta darabos csomós lesz. Ha ezt szeretnénk elkerülni, érdemes átszűrni a tésztáját, vagy átszitázni esetleg habverővel simára keverni. Ezeknek köszönhetően csomómentes tésztát kapunk.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!