hirdetés
Elszólta magát egy séf: ez a tökéletes főtt kukorica 3 titka, amit mindenki rosszul csinál!
Nincs is jobb, mint a finom, édes, roppanós főtt kukorica. Azt gondolnánk kukoricát főzni nem túlzottan nehéz dolog, mégis léteznek olyan kulisszatitkok, amik segítségével még a szokottnál is jóval ízletesebben sikerülhetnek az ételek.
Az első és legfontosabb dolog a megfelelő minőségű kukorica kiválasztása, lehetőleg mindig friss csemegekukoricát vásároljunk. Minden más opciót felejtsünk el, ha nem szeretnénk csalódni! Messziről kerüljük el az olyan kukoricákat, amiknek a külső leveleik száraik, sárgák, vagy fonnyadtak. A egyik legfontosabb dolog, hogy zöld levelű legyen. Ezután húzzuk szét a zöld héját, és nézzük meg, milyenek a kukorica szemek.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!