Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a 10 legfinomabb magyar étel a külföldiek szerint

legfinomabb magyar etel
hirdetés

Ez a 10 legfinomabb magyar étel a külföldiek szerint

Az angol nyelvű tasteatlas.com nemzetközi gasztronómiai portál minden évben összegyűjti és közzéteszi az egyes országok legnépszerűbb helyi fogásait, amelyek kiváló kiindulópontot nyújtanak a külföldi turistáknak, hogy felfedezzék és megkóstolják az adott ország ínycsiklandó ételeit. Így tettek most Magyarországgal is és bemutatták a top legkedveltebb magyar ételetek.

10. Gyulai kolbász

A Gyulai kolbász zsiradékkal darált sertéshúsból készült, lassan füstölt kolbász sóval, csípős és enyhén őrölt paprikával, borssal, köménnyel, fokhagymával, sóval kombinálva. A keveréket bélbe helyezik, amely védőburokként működik. A kolbászt fán füstölik, mielőtt kikeményítik, és felakasztják száradni.

Egészben értékesítve a kolbászoknak párban kell lenniük (18-26 cm hosszúak), és nem lehetnek penészesek a külső felületükön. A kolbász könnyen szeletelhető, és a gyártási folyamatban használt füst és fűszerek kellemes ízt adnak neki. Fogyaszthatjuk önmagukban, kenyérrel, vagy felhasználhatjuk a hagyományos magyar burgonyás-tojásos rakott rakott krumplihoz .

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 10

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!