ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

7 egészségtelen reggeli, amit jobb, ha messziről elkerülsz

hirdetés

A reggeli életkortól függetlenül mindenki számára fontos, az első főétkezés, mely pótolja az éjszaka folyamán felhasznált tápanyagokat, valamint energiát ad a szervezetnek, fokozza a szellemi teljesítményt, felpörgeti az anyagcserét és az agyműködést. A reggeli ideális esetben fedezi a napi energia- és tápanyagszükséglet 20-25%-át.

Az egészséges táplálkozástól senki nem fog elhízni. Reggelizzen együtt az egész család, szánjanak rá időt, hogy kényelmesen és nyugodtan el tudják fogyasztani a reggelit! Senkit sem szabad rákényszeríteni arra, hogy reggelizzen, de meggyőző érvekkel, odafigyeléssel és választási lehetőségek felkínálásával vonzóbbá tehetjük a reggeli étkezést.

Azonban nem mindegy mit eszünk meg reggelire, sok olyan élelmiszer létezik, amit ha éhgyomorra fogyasztasz, azzal ártasz az emésztésednek.

A reggelizésnek rengeteg előnye van, hiszen támogatja az immunrendszer működését, felpörgeti az anyagcserét, jól megválasztva pedig segít az ideális testsúly elérésében is. Van nagyon sok jó reggelinek gondolt élelmiszer, amik pont, hogy negatív hatással lehetnek ránk reggel.

Mutatjuk miket jobb elkerülni:

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!